VideoScribe

VideoScribe.com billede

VideoScribe

VideoScribe gør det muligt at lave korte animationsfilm hurtigt og effektiv uden de store kompetencer indenfor video. VideoScribe indeholder et stor bibliotek af figurer som du frit kan bruge. Du kan få animeret alle figurer, som er af vektorbaseret grafik (SVG filtype). Mangler du figurer, kan du selv udarbejde dem i programmet Google Draw, som er gratis. Du kan naturligvis også bruge Illustrator, hvis du har adgang til dette program.

Se her et eksempel på en VideoScribe video.

Hvad kan du bruge videoerne til?

Videoer kan med fordel bruges til at lave variation af din undervisning. Ofte er det slet ikke nødvendigt at lave din egen video om et given emne, der findes allerede rigtig mange Youtube videoer derude som forklarer alt muligt forskelligt teori eller faglige eksempler. Start altid med at søge på Youtube først, da det at lave video tager en rum tid. Du kan naturligvis også benytte ServiceShowets videoer eller podcasts. Hvis du mangler et emne at få forklaret, så skriv endelig til os på spoergbare@serviceshowet.dk.

Videoer du kan lave, kan være alt fra..:

 • En explainer video – En lille video, der forklarer teori
 • Intro video – En video hvor du eventuelt introducerer dig selv eller et emne
 • De studerende kan også selv lave en video over et givent emne

Deling af dine videoer

Videoerne kan du dele via Facebook, LinkedIn, YouTube, Vimeo, Dropbox, VideoScribes platform eller via jeres intranet eller en anden fildelingsplatform.

Prisen på VideoScribe

Du kan vælge forskellige betalingsløsninger. ServiceShowet anbefaler dig, at du starter med at få en gratis version af VideoeScribe, så du lige får prøvet om det er noget for dig. Hvis du beslutter dig for at bruge programmet, så kan du vælge at betale 25 Euro, ca. 187 kr. om måneden. Eller betale et årligt abonnement til ca. 1200 kr. Du kan også vælge at købe hele programmet til ca. 4100 kr. Se priserne her.

 

2 replies on “VideoScribe

 • Lara

  Hej. Vi har brugt nogle af jeres animationer til et indslag på TV indslag som udkommer på TV2 lorry. Hvad er reglerne i forhold til det?

  Svar
  • Michael Weitze Mortensen

   Hej Lara
   Jeg beklage det sene svar.
   Det er bare helt i orden at I “låner” fra vores side. Reglen er at I skal henvende jer der hvor I “låner” fra. Det har I hermed gjort. Alt på vores side må I anvende til saglige formål.
   Med venlig hilsen
   Michael

   Svar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.