Podcast om Lean Startup

I dette afsnit kobler vi en kendt teori sammen med et aktuelt emne. ServiceShowet har valgt at sætte forkus på udviklingsmetoden Lean Startup og koble den sammen med det meget aktuelle emne Coronavirus. Således omhandler podcasten og Lean Startup og Coronavirus. Afsnittet er optaget i Februar 2020, inden nogen danskere blev konstateret smittet af Coronavirusset.

Om Lean Startup

Tilbage i 2011 udviklede Eric Ries og Yves Pigneur den entreprenørielle udviklingsmetode Lean Startup. Metoden er meget anvendelig i en hurtig omskiftelig verden, hvor omstillingsparathed er et nøgleord. Lean Startup er en produktorienteret metode, der er derved ikke langt fra idé til produkt eller ihvertfald første MVP (Minimal Viable Product).

Metodens trin Build, Measure, Learn samt MVP bliver præsenteret inden ServiceShowet går igang med at snakker om hvordan man kan anvende metoden til naturkatastrofer, eksempelvis; Hvordan kan metoden anvendes i en kontekst med Corona også kaldet Covid-19 virus eller ander katastrofer såsom jordskælv eller vulkanudbrud?

Lyt til alle vores Podcasts her

Hør denne Podcast på disse platforme

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.