Edutopia

Hvad er Edutopia?

Edutopia er et et idekatalog primært for lærerer i folkeskolen, fyldt med idéer og inspiration til din undervisning. Platformen eller blev grundlagt for 25 år siden af Georges Lucas (Måske du kender ham fra Star Wars?).

Edutopias formål er at fortælle om og inspirere lærere, elever, forældre og ledere til, hvad der kan virke i undervisningen. Se en kort film om Edutopia her.

Edutopia rummer et hav af artikler, små film, ideer til undervisningen, projektbaseret arbejde, undervisnings research samt motivation til elever, lærere og ledere.

Det meste viden på platformen er på engelsk og tager udgangspunkt i amerikanske skoler. Her er kulturen ofte anderledes end i vores eget uddannelsessystem. Du kan dog efter ServiceShowets mening, stadig blive inspireret. Du vil hurtigt finde ud af, at lærerer storset altid har samme mål – at gøre sit allerbedste for eleverne, uanset hvor eller hvad de kommer fra.

Som underviser på en videregående uddannelse er det dog også muligt at finde inspirerende artikler og eksempelvis videoer, publikummet i artiklerne er dog ofte folkeskoleelever – men efter vores mening kan man som underviser stadig blive inspireret!

Kurser

LinkedIn Learning, “Discover teaching resources on the Edutopia website”.

Se flere digitale værktøjer ServiceShowet anbefaler her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.