Biteable

Biteable

Biteables slogan er “Lav fede videoer i frokostpausen”. Det er et online program, det er gratis at bruge, det er brugervenligt og super nyttigt, særligt hvis du ikke har de store videokompetencer.

Biteable indholder

  • Built-in library – Et stort bibliotek hvor der er 85.000 “real-life” Shutterstock clips og rigtig mange animationer fra Biteable studie. Det betyder at du ikke selv behøver at optage alt video, du har mulighed for at bruge allerede eksisterende indhold.
  • Instant videos – Kom hurtigt i gang ved hjælp af flotte templates. Du kan lave din video bygget op om et eksisterende template, så du ikke behøver at overveje designstil, hvergang du f.eks. sætter noget skrift ind.
  • Own your output – Du har mulighed for at dele og downloade alle dine videoer. Alt hvad du laver gennem Biteable kan du beholde resten af dit liv. Del videoen allesteder eller blot vær sikker på at downloade den, så du altid har den.
  • Custom content – Upload dine egne fotos og klip. Du har mulighed for at mikse billeder og videoklips af dine egne produkter eller service. Lav dem endnu bedre vedhjælp af effekter og animationer.
  • Easy personalization – Brand dine projekter meget nemt. Giv hver video et professionelt touch med dit logo og dine egne brand farver, så man ikke er i tvivl om at videoen er fra din virksomhed – eller din undervisningslektion. Personliggør din video!

Det er muligt at lave videoer til din undervisning som du viser i klasselokalet, eller som en del af dine studerendes forberedelse.

Begynd i dag og opret en gratis konto på Biteable.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.