Adobe Spark

Adobe Spark er en gratis web og mobil løsning som gør det muligt for undervisere og deres studerende at skabe og dele betydningsfulde visuelle historier. På blot få minutter kan du med Adobe Spark oprette socialt medie-grafik, korte videoer og websider, der gør indtryk. Det er muligt at bruge sine egne billeder og videoer, design eller typografi, men man kan også vælge at benytte allerede eksisterende billeder, videoer, designskabeloner eller typografier fra Adobe Spark. Programmet understøtter følgende tre historie formater:

  • Spark Page – Giver historien liv med en professionel webpage. Her kan undervisere og studerende bringe ord og billeder til liv. Det kan med fordel bruges til at skrive små opgaver, essays, rapporter eller måske en visuel fremlægning.
  • Spark Post – Giver dig mulighed for at skabe flot grafik på få sekunder. Igen her kan du vælge at benytte eksisterende billeder og design eller starte selv fra bunden. Det er super nemt at dele din Spark post med dine studerende via e-mail, Facebook, Instagram, Twitter mm.
  • Spark Video – Giver dig mulighed for hurtigt at lave animerede videoer på få minutter. Videoerne kan med fordel bruges til at forklare kompliceret teori, fortælle en undervisningssituation eller blot om hvem du er som person.

Programmet er forholdsvis nemt at komme igang med, men det er en god idé at du selv som underviser tester værktøjet af inden du giver det til dine studerende. Har du ikke tid til selv at teste det af, kan du lægge det op som en mulighed at de meget gerne må bruge Adobe Spark til at præsentere med.

Mulige kurser og viden
Lynda.com –>  Learning Adobe Spark samt Adobe Sparks egen Guide for skoler og uddannelser

Inspiration
Adobe Spark video eller Adobe Spark inspirations galleri

Priser

Priserne går fra 0 kr. hvis du blot skal kunne oprette én af de eksisterende skabeloner til 186,25 kr. om måneden, hvis du skal oprette mere unikke ting samt være administrator af dine ting.

Læs mere her om ServiceShowets andre digitale tools.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.