Adobe captivate

Adobe Captivate

Adobe Captivate er en af de helt store markedsledere for e-læring. Programmet er til dig der skal producere e-læringskurser eller deltage i e-læringsprojekter. Med programmet kan man lave interaktive slideshow, hvor de studerende f.eks. skal svare rigtig på et spørgsmål for at komme videre. Man kan lave quiz,  lyd- og skærmoptagelser og bruge disse funktioner til nemt og hurtigt at lave software simulationer. Ved en simulation ser den studerende en video af hvordan man f.eks. åbner et program og skal så klikke rigtigt som du gør i videoen for at videoen kører videre. Derudover kan man naturligvis udtrække data, så du som underviser kan se hvor de studerende mister motivation, svare forkert eller måske engagere sig i kursuset.

Priser

Programmet er ikke gratis, det koster alt mellem 275 kr. om måneden til 10.237,50 kr. for en licens. Det er dog muligt at kontakte Adobe Captivate og få oprettet en 30-dages prøvelicens.

Er I flere undervisere der skal igang med et større e-læringsforløb, så anbefaler vi ProLearnings Adobe Captivate kursus inden i selv starter på programmet. Adobe Captivate kan nemlig rigtig mange ting og man kan hurtigt miste overblikket hvis man starter selv fra bunden med at finde ud af hvordan programmet fungerer.

ProLearnings Adobe Captivate kursus vil naturligvis give dig et overblik over programmets mange muligheder samt du vil lære hvordan du sammensætter og organiserer produktionen af et e-læringskursus, så du vil være i stand til selv at udvikle e-læringsobjekter og sammensætte dem til en helhed efter endt kursus.

Programmet er kompatibel med SCORM og HTML 5, hvilket gør det muligt at benytte de udviklede e-læringsprogrammer på andre platforme, f.eks. Moodle.

Anbefalinger til computeren ved brug af Adobe Captivate

  • 2 GHz eller hurtigere processor (Minimum Core i5)
  • Windows 7 eller 8
  • 8GB RAM
  • SSD harddisk
  • 1920*1080 (Gerne multimonitor)

Steps

01    Hvad skal dit e-læringsforløb omhandle? Skitser det ned

02    Lav en kursusbeskrivelse og skriv om læringsmål

03    Køb og installer programmet

04    Tag kursus i programmet, enten på Lynda eller f.eks. ProLearning

05    Design dit e-læringsforløb og skab indhold (Sæt god tid af).

 

Se endelig flere af vores værktøjer her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.